Teknisk Bureau Bardufoss AS, tidligere Andslimoen Bil AS, er et selskap med lange tradisjoner og ble etablert tilbake i 1989. I 2015 ble selskapet slått sammen med Midt-Troms Auto og flyttet da til nyoppussede lokaler i Haraldvollvegen 2 på Andslimoen. Høsten 2019 overtok Teknisk Bureau AS som eiere av selskapet. Eierskiftet var en følge av en restrukturering av forhandlernettet til Bertel O. Steen.

Teknisk Bureau Bardufoss har i dag 19 ansatte og er en av Midt-Troms største bilforhandlere. Vi er i dag forhandler av Peugeot og Nissan person- og varebiler og godkjent merkeverksted for disse merkene. Vi tilbyr også reparasjon av alle bilmerker inntil 7500 kg og alt innen deler og tilbehør. I tillegg har vi til enhver tid et stort utvalg i brukte biler. Alle våre bruktbiler leveres med garanti, tilstandsrapport og bytterett.

I løpet av våren 2020 vil vårt verksted også være godkjent som merkeverksted for Mercedes-Benz, Kia og Citroen person- og varebiler. Vi vil da også tilby salg av disse merkene gjennom Teknisk Bureau AS.

Våre 19 dyktige medarbeidere er klar for å gjøre alt for deg og bilen din. Visjonen vår er gode opplevelser.

Våre kjerneverdier er: kunden først, profesjonalitet, lagspill, entusiasme og resultatorientering.

Velkommen innom oss!

Sentralbord

Ring 77 83 69 10

Her er vi

NISSAN CARED4

Se våre NISSAN CARED4 biler!


NISSAN CARED4 er den mest fornuftige måten å kjøpe en 100% nordisk, brukt Nissan på! Les mer...